Hans van Dijk

hans van dijkHans van Dijk (1963) studeerde Organisatie- en Sociale Psychologie. Zijn jarenlange ervaring in het trainersvak maakt hem tot een allround trainer/adviseur. Hij is een goede gesprekspartner voor management en HR en laat zich graag inspireren door vragen die er bij organisaties leven op het gebied van leren en ontwikkelen. Van daaruit ontwikkelt hij trainingen op het snijvlak van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Met liefde voor het vak van manager, met oog voor de positie van HR en met aandacht voor de deelnemers in trainingen. Hij is gecertificeerd in LIFO en RDA en opgeleid in systemisch werken (Bert Hellinger Instituut).

Sinds 2012 werkt hij zelfstandig, maar niet alleen. Hij werkt nauw samen met andere zelfstandige trainers/adviseurs onder andere in twee samenwerkingsverbanden:

Bijeen-Nu

bijeennuSamen met 3 andere collega’s participeert hij in de coƶperatie Bijeen-Nu. We bieden een strippenkaart voor 5 workshops uit een gevarieerd aanbod van 32. Korte en krachtige workshops met de diepgang van een training en de inspiratie van een seminar. bijeen-nu.nl

4Challenge

4challenge_logoHans is associate partner bij 4Challenge. Wij bieden ‘unigue playgrounds for serious questions’. Maatwerk games varierend voor kleine teams tot grote groepen in bedrijven in een internationale omgeving. In een snelkookpan ervaren deelnemers op een speelse manier de ernst van een gevraagde verandering. 4challenge.nl

Tenslotte is Hans actief als trainingsacteur. Hij vindt het leuk om van zijn hobby zijn beroep te maken. In het (trainings)acteren combineert hij zijn ervaring als trainer met zijn kennis van tal van organisaties.